top of page

EUKANUBA

Koiran ravinnon valitsemisessa arvostamme korkealuokkaisesti tuotettuja raaka-aineita, jotka on valmistettu lähellä kotimaata. Tällöin tuotteet ovat puhtaita raaka-aineiltaan. Ne ovat myös tuoreita, koska kuljetusmatkat ovat lyhyitä. Goangon valinta on laadukas ja käytössä hyväksi havaittu Eukanuba-täysravinto.
 

Eukanuban avulla tarjoamme koirillemme mahdollisuuden hyvään elämänlaatuun ja pitkään ikään (mm. tehty pitkäikäisyystutkimus, jossa seurataan koiria eliniän ajan. Tulokset ovat osoittaneet, että tutkimuksen Eukanubaa koko elinikänsä syöneet koirat elivät pitempään kuin rodun yksilöt keskimäärin). Toinen hyvä asia on, että Eukanuban raaka-aineita ja tuotteita tutkitaan valmistusprosessin aikoina tehtaalla mm. tarkemmin kuin vauvan ruokia. Kolmas vahvuus on Eukanuba-tuotteiden tasalaatuisuus (lihan alkuperä ei vaihtele saatavuuden tai vuodenajan mukaan).

Eukanuban tuotteista haluamme nostaa esiin seuraavat laadukkaat tuotteet, joita käytämme omassa kasvatustyössämme ja suosittelemme erityisesti:
 

PENNUT:
1) EUKANUBA Large Breed puppy 

Ainutlaatuinen Growing Puppy- on suunniteltu erityisesti tukemaan ihanteellista kuntoa, kasvua ja kehitystä. Sopii isokokoisten rotujen pennuille 12 kuukauden ikään asti ja jättirotujen pennuille 14 kuukauden ikään asti.

Herkullisissa, isoissa nappuloissa on paljon tuoretta kanaa, ja ruoka on räätälöity isojen rotujen tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen kuusikulmainen muoto auttaa pitämään huolta koirasi hampaista.
 

AIKUISET:
2) EUKANUBA Large Breed Dogs, Rich in Lamb & Rice
Eukanuban Adult-ruoka sisältää runsaasti lammasta ja riisiä ja on suunniteltu erityisesti tukemaan herkkäihoisia ja -vatsaisia isokokoisia koiria. Tämä kuivaruoka sisältää prebiootteja ja juurikasmassaa, jotka ylläpitävät tervettä ruoansulatusta. Se sisältää myös omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka takaavat koirallesi terveen ihon ja kiiltävän turkin, ja laadukasta eläinproteiinia, joka auttaa ylläpitämään vahvoja ja kiinteitä lihaksia.
Suosittelemme!

Uskomme, että koira todellakin polveutuu  lihansyöjistä, ja niiden ruokavalion tulisi olla sen mukainen. Siksi käytämme vain laadukkaita eläinproteiineja, lähinnä kanaa tai lammasta – emme vihanneksia – pääasiallisena proteiininlähteenä. Ja kun vielä ruoasta löytyy riittävästi tutkimustietoaja näyttökin on selvä, on valintamme Eukanuba.

Laadukas ravinto pitää koiran terveempänä ja pitkäikäisempänä, koira näyttää hyvinvoivalta ja liikkuu notkeammin kuin rotunsa edustajat yleensä samanikäisenä, huomattavaa myös että vanhan koiran karvapeite ei näytä ns. vanhan koiran niukalta ja kuivalta turkilta! Koira käyttää ravinnon hyvät aineet ensin peruskunnon ylläpitoon. Vasta sen jälkeen ylijääviä ravintoaineita käytetään ääriosiin, esim. pitkän ja kauniin karvapeitteen kasvattamiseen.

bottom of page